maanantai 19. syyskuuta 2016

Aurinkoa ja takan lämpöä



Kuvista melkeinpä näkee jo, mitä meidän viikonloppuumme kuului. Kaikkien näiden lisäksi, olin perjantaina viettämässä iltaa ystäväni kanssa. Joidenkin kanssa, jutut vain jatkuvat siitä, mihin viimeksi on jääty. Niin kävi myös perjantaina, kun tapasin ystäväni. Nautimme lasilliset viiniä ja ihanat salaatit. Toinenkin lasillinen olisi maistunut molemmille, mutta oli mukavampaa herätä aamusti virkeänä. Olemme ystäväni kanssa tavanneet lukiossa ja meitä yhdistää samanlainen elämä. Samanlaisia käänteitä on koettu ja toisiamme tuettu. Tiedämme miltä toisesta tuntuu ja hänen kanssaan asioista on helppoa jutella. Vaikka välillä olisi pitempi aika, että emme näe, se ei haittaa. Seuraava tapaaminen ei toivottavasti veny, vaan näkisimme vähän useammin.

Muuten vietimmekin melko leppoisaa viikonloppua. Minä siivosin, pojat metsästivät pokemoneja ja katselivat jalkapalloa. Lauantaina myös nautimme takan lämmöstä. Illat alkavat olla jo hiemen viileitä, joten päätimme laittaa takkaan pesällisen puita palamaan ja sytyttelimpä tietenkin jo kynttilöitäkin. Tuntuikin heti kovin syksyiseltä.

Sunnuntai menikin kokonaan ulkoillessa. Lähdin oman lapsen ja lapsemme kaverin kanssa lähistön rannalle pokemoneja jahtaamaan. Toimin heidän kuskinaan ja katselin perään samalla. En ihan uskalla lastamme aivan yksin päästää pyydystelemään, varsinkaan rannalle. Mutta sää suosi ja olin oikein mielelläni mukana.

Mitenkäs te, jo alkaa syksy tuntua kotona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti