maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sadetta odotellessa...







Olen tänään odotellut koko päivän sadetta. Sadetta, jota on lupailtu kera ukkosen ja kovan tuulen. Kävin aamulla nopeasti koiran kanssa lenkillä, jotta emme kastuisi. Sadetta ei näkynyt eikä kuulunut, vain painostava ilma ja auringon paiste. Selvisimme siis kuivina, onneksi. Koska sade tulisi varmasti ennen kahtatoista ajattelin ajella lapsen kanssa Villa Sallaan. Villa Salla on sisustusliike, hyvän ajomatkan päässä meistä. Hyppäsimme autoon ja lähdimme ostoksille. Ennen lähtöä huomasin myös, että Villa Sallassa olisi kaikke tuotteet -30%.

Villa Salla sijaitsee Nakkilassa, Villilän kartanon tiloissa. Tilat ovat vanhat, entiset maatilan tallit, jotka ovat kunnostettu opetuskäyttöön, ja onpa joitain elokuviakin kuvattu Villilässä. Niistä en tiedä sen tarkemmin. Miljöö on kaunis ja Kartanossa, jota kuvissa ei näy, on kokoustilat, ravintola ja kesällä kahvila.

Itse löysin Villa Sallasta ihanan lyhdyn. Otan lyhdystä kuvia teille iltasella, kun alkaa hämärtää. Olen ihastunut erilaisiin lyhtyihin ja meillä lyhdyt palavatkin ympäri vuoden. 

Sadetta, jota olen odottanut, ei näy vieläkään. Tummat pilvet kyllä kiertävät ympärillämme, mutta taivaalta ei tule tipan tippaa. Saisi ehkä pieni pyrähdys tulla, jotta ilma hieman rakastuisi ja minä saisin sytyttää lyhdyt.

Ihanaa uuden viikon alkua kaikille. Oletko itse ihastunut lyhtyihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti