perjantai 15. heinäkuuta 2016

Perjantai...







Perjantai... Näin lomalla ollessa perjantai ei niin tunnu perjantailta. Olemme lapsen kanssa vielä kolme viikkoa kotosalla, ennen kuin työni alkavat. Tänään miehelle osui myös vapaa perjantaiksi ja onpa vielä koko viikonlopunkin kotona, meidän kanssamme. Huomeniksi suunnittelimmekin retke läheiselle järvelle. Grillaisimme hiemen makkaraa laavulla, kiertäisimme pienen lenkin ja nauttisimme luonnosta. Toivotaan, että ilma vain suosisi meitä.

Sytyttelin äsken muutaman kynttilänkin, sillä sadekuuro saittui osumaan tänne meille. Ilma synkkeni hetkessä. Koska ulkona ei voi juuri mitään puuhastella, päätin päivittää blogin ja ottaa samalla kuvan myös uudesta lyhdystä, minkä ostin Villa Sallasta. Lyhty onkin kuvissa ylimmäisenä. Luulenpa, että se on savea, jossa on lasitus päällä. Lyhty löysin paikan makuuhuoneestamme, sängyn päädystä. Iltasella mukava poltella lyhdyssä tuikkua, sillä lyhty heijastaa mukavasti neliöitä seinille. Olen kyllä etsinyt kyseiseen paikkaan marokkolaista lyhty, josta tulisi ihania kiekuroita seinille. En vain ole löytänyt tarpeeksi kapeaa vielä. Pitää siis jatkella etsintöjä.

Menen illalla käymään vielä ystäväni luona grillailemassa ja istumassa iltaa. Hän toipuu sairaudestaan ja meidän ystäväporukka, johon kuuluu neljä naista menevät hänen luokseen tänään iltaa viettämään. Ihanaa tavata ystäviä ja parannella maailmaa taas yhdessä.

Minä nautin nyt kupin kahvia loppuun ja alan valmistautumaan iltaan. Ihanaa viikon loppua kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti