torstai 28. heinäkuuta 2016

Tine K ❤




Olen kauan ollut ihastunut Tine K:n tuotteisiin. Tiedätte varmasti nuo Tanskalaiset korit, tyynyt, astiat, kynttilät jne. Olenkin hiljalleen Tiine K:n koreja meille kotiin osteskellut, milloin mistäkin. Minusta ne tuovat lämpimän tunnun, muuten niin vaaleaan kotiin. Ja mikäpä niissä on säilytellä peittoja ja tyynyjä, eteisessä pientä sälää sekä tietysti leipäkorissa leipiä. Teinkin tänään sämpylöitä uuteen koriini. Sämpylät näyttävät kuvassa kovin vaaleilta, koska ovat gluteenittomia. Taikina olikin hauska, sillä se nousi yli yön ja päivälle palastelin taikinan ja sämpylät uuniin. Saakin pieni jalkapalloilija heti harjoitusten jälkeen tuoretta leipää.

Leipäkori on uusin hankitani ja tietysti liina siihen. Leipäliina ei ole Tine K:n vaan Greengaten. Korin ostin Le Petit Kammar -nimisestä liikkeestä. Selailin heidän sivujaan ja ihastuin heidän tuotteisiin aivan valtavasti. Heiltä löytyy aina herkuista - vaatteisiin erilaisia tuotteita. Päätinkin, että viimeistään jouluna teen uutta tilausta, sillä pukin konttiin löytyy ihania paketteja. Heidän liikeensä sijaitsee Karttulassa, joten ihan heti ei tule itse liikkeessä käytyä, mutta onneksi posti kulkee. Jos joku teistä on Karttulaan menossa, niin heillä on myös puodin yhteydessä kahvila. Leipovat he myös tilauksesta aivan mielettömän upeita kakkuja ym. Niistä tarkempaa tietoa löytyy myös heidän sivuiltaan.

Itse taidan jatkella nyt siivousta, Tuntuu ruohoa kulkeutuvat jaloissa sisälle niin paljon, että tänään sai riittää. Imurointi ja lattioiden pesu toivottavasti auttavat hetken asiaa, tai sitten eivät :)

Oletteko te, koskaan ostaneet Tine K:n tuotteita? Ihanaa helteistä viikkoa kaikille!!




3 kommenttia:

  1. Herkullisia sämpylöitä! Täältä löytyy ainakin yksi Tine K:n maljakko, josta myös kovasti tykkään :)

    VastaaPoista
  2. TINe K:n tuotteet on ihania!
    Minulla on kaksi tuikkua.
    Enemmänkin sitä sarjaa haluaisin.
    Mukavaa kesän jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  3. Tine K:n tuotteet ovat ihanan ajattomia ja sopii moneen muuhunkin sarjaan. Olen tuikkuja myös katsellut, mutta pitäisi luopua ehkä ensin vanhemmista tuikuista, jotta uutta voisi ostaa kotiin :)

    VastaaPoista