keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kesä ja kirjat!

Minusta kesä ja kirjat kulkevat käsi kädessä. Mikään ei minusta ole ihanampaa kuin iltaisin lukea kirjaa aina yö myöhään ja juoda ehkä lasillinen viiniä samalla. Parhaita ovat Ruotsalaiset dekkarit ja trillerit. Nyt kuitenkin sorruin monessa blogissakin kehuttuun Paula Hawkinsin "Nainen junassa" -kirjaan. Kirja oli ihan ok, mutta ei niin hyvä kuin naapurissa kirjoitetut kirjat. Luin kirjan kyllä ahmimalla nopeasti. Tämän kirjan jälkeen en ole löytänyt mitään jännittävän kutkuttavaa kirjaa. Olen miehen kirjavasraston kääntänyt ympäri, mutta mikään ei tunnu oikealta. Olisiko teillä mitään vinkkiä?

Koska kirjaa ei ole löytynyt, olen tyytynyt Netflix:n sarjaan "Siniset silmät". Onko joku teistä katsonut jo koko sarjan? Ruotsalainen poliittinen trilleri. Tykkäsin kovasti kahdesta ensimmäisestä jaksosta. Pitänee tyytyä tv:n antimiin, ennen kuin löytyy sopivaa lukemista.



2 kommenttia:

  1. Ihana blogi ❤️ Siniset silmät ei ole tuttu minulle, vaikuttaa just minun tyyliseltäni joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu, ihanaa että pidät blogista. Toinen sarja, mikä on Netflix:ssä on Marcella. Siihen jäi todella koukkuun. Kannattaa katsoa.

    VastaaPoista